Matkailuauto

UUSI RETKIPÖYTÄ – Ollaanko tyytyväisiä?

Meidän vanha retkipöytä alkoi olla aikansa elänyt ja tilattiin meille uusi. Nyt ollaan reilun kuukauden verran kokeiltu ja testattu tätä uutta retkipöytää. Mitä ollaan siitä mieltä ja kuinka hyvin se on toiminut sekä sopinut reissaamiseen.

*Mainos matkavaruste.fi

Ostimme huhtikuussa uuden retkipöydän matkailuautoomme *matkavaruste.fi -verkkokaupasta. Pitkään uutta pöytää etsittiin, jotta löytyisi se sopiva meidän tarpeisiin. Meillä oli mielessä tietyt kriteerit pöydälle, joita olemme käytössä huomanneet kaipaavamme.

BO – CAMP RETKIPÖYTÄ

Ostimme Bo – Camp retkipöydän, jonka ominaisuudet ja ulkonäkö miellyttivät meitä. Tämä retkipöytä on todella kevyt, jolloin se ei tuo painoa juurikaan lisää matkailuautoon. Pöytälevy on valmistettu lasikuidusta, joka on lämmönkestävä sekä vedenpitävä. Retkipöydän runko on valmistettu alumiinista.

Retkipöytä on todella kyvyt.
Retkipöydän levy on lasikuitua.
Retkipöydässä on kiva puunjäljitelmä pinta.

Meille kuitenkin yksi tärkeimpiä asioita oli säädettävät jalat. Näiden avulla pöydän saa aina suoraan ja se ei heilu ja kallistele joka suuntaan. Ei tarvitse etsiä sopivan kokoista kiveä tai puunpalaa jalan alle. Pöydässä olevat jalat on myös tarpeeksi isot, ne tuovat vakautta.

Retkipöydän säädettävät jalat olivat meidän yksi valinta kriteereistä. Myös nuo leveämmät ”tassut” tuovat lisää vakautta.

Toinen näin retkeilyssä ja matkustamisessa tärkeä asia on säilytys. Tämä retkipöytä menee hyvin kasaan ja on helppo säilyttää matkailuauton takaosassa.

Retkipöydän kasaaminen ja nippuun laittaminen on todella helppoa ja nopeaa. Jalat vain kääntyy molemmilta puolilta pöytälevyn alle.

Retkipöytä on helppo kasata ja laittaa kasaan. Pöytä menee pieneen tilaan, kun jalat kääntyvät pöytälevyn alle.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä tähän retkipöytään. Valitettavasti tätä kyseistä pöytää ei näyttänyt enää verkkokaupassa olevan mutta otin tähän muutaman samantyyppisen pöydän, jos etsit itse hyvää uutta retkipöytää.

*Crespo retkipöytä AP-246 Vahvasti tuettu alumiinirunkoinen retkipöytä teleskooppijaloilla. Tyylikäs muotoilu ja viimeistely. Pöydän pinta kestää kuumuutta ja on vedenpitävä.

*Bo-Camp Woodbine retkipöytä Alumiinirunkoinen retkipöytä tyylikkäällä puu värisellä pinnoitteella. 

Crespo retkipöytä AP-272 

Laajan valikoiman retkipöytä vaihtoehtoja, voit käydä katsomassa *täältä.

Ilmaisen toimituksen saat yli 100€ tilauksille. Varastossa olevilla tuotteilla on todella nopea toimitusaika.

Ihania kesä hetkiä 😉🌞 Hyvä retkipöytä tuo mukavuutta ja on helppo käytössä.

Tämä kuva on otettu Porvoon Köttbodassa. Voit käydä lukemassa Köttbodasta lisää tästä postauksesta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *