Reissuruoka

PESTOKANAA PIPPURIKASTIKKEESSA

Pestokana pippurikastikkeessa on helppo ja nopeasti valmistuva ruoka reissussa. Voit nauttia sen riisin tai pastan kanssa.

Valmistusaika n. 30 minuuttia.

Tarvitset:

  • n. 450g Kanan sisäfilettä
  • 1 prk punaista pestoa
  • 1/2- 1 prk Tuorejuustoa (makusi mukaan esim. paprikatuorejuusto)
  • 2dl Pippurikermaa
  • Sitruunapippuria
  • Suolaa (huomioi, peston suolaisuus)
  • Mahdollisesti tilkkan vettä
  • Ruohosipulia

Valmistus:

  1. Ruskista kanan sisäfileet
  2. Lisää mausteet
  3. Levitä punainen pesto kanojen päälle
  4. Lisää pippurikerma
  5. Lisää Tuorejuusto maun mukaan. Itse käytämme n. puoli purkkia
  6. Anna hautua miedolla lämmöllä sen aikaa, kun keität pastan tai riisin.
  7. Ripottele halutessasi annoksen päälle ruohosipulia. Tarjoile salaatin kanssa.

Kahdelle hengelle tästä jää vielä annokset seuraavalle päivälle. Kastike on helppo lämmittää paistinpannulla ja keittää kaveriksi pasta tai riisi. Nopea tehdä vaikka lounaaksi ajopäivänä.

On muuten hyvää 😋

Pestokana

Pestokana
Ruskista kana

Lisää mausteet

Pestokana
Levitä pesto kanojen päälle

Lisää pippurikerma

Lisää tuorejuusto

Keitä pasta tai riisi ja anna kanan samalla hautua kypsäksi.

Koristele ruohosipulille ja tarjoile salaatin kanssa.

Oletko kokeillut? Mitä tykkäsit?

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *