
PESTOKANAA PIPPURIKASTIKKEESSA
Pestokana pippurikastikkeessa on helppo ja nopeasti valmistuva ruoka reissussa. Voit nauttia sen riisin tai pastan kanssa.
Valmistusaika n. 30 minuuttia.
Tarvitset:
- n. 450g Kanan sisäfilettä
- 1 prk punaista pestoa
- 1/2- 1 prk Tuorejuustoa (makusi mukaan esim. paprikatuorejuusto)
- 2dl Pippurikermaa
- Sitruunapippuria
- Suolaa (huomioi, peston suolaisuus)
- Mahdollisesti tilkkan vettä
- Ruohosipulia
Valmistus:
- Ruskista kanan sisäfileet
- Lisää mausteet
- Levitä punainen pesto kanojen päälle
- Lisää pippurikerma
- Lisää Tuorejuusto maun mukaan. Itse käytämme n. puoli purkkia
- Anna hautua miedolla lämmöllä sen aikaa, kun keität pastan tai riisin.
- Ripottele halutessasi annoksen päälle ruohosipulia. Tarjoile salaatin kanssa.
Kahdelle hengelle tästä jää vielä annokset seuraavalle päivälle. Kastike on helppo lämmittää paistinpannulla ja keittää kaveriksi pasta tai riisi. Nopea tehdä vaikka lounaaksi ajopäivänä.
On muuten hyvää 😋








Oletko kokeillut? Mitä tykkäsit?

