Ajankohtaista

MEILLÄ ON NYT MYÖS YOUTUBE -KANAVA

Kohta jo pari vuotta mietinnässä ollut oma YouTube kanava on nyt vihdoin perustettu. Olemme itse innokkaita YouTuben seuraajia, jonka ansiosta myös oma innostus videoiden tekemiseen ja reissujen jakamiseen muille on lähtenyt.

Mikä meitä on sitten pitkittänyt kanavan perustamisessa?

Suurimpana syynä tai mietinnän aiheena on ollut editointi ja siihen tarvittava aika. Editointiohjelmia on paljon ja sen oikean löytäminen on vienyt aikaa sekä opettelua. Nyt mieluinen ohjelma on löytynyt ja opettelu on päässyt kunnolla alkuun. Editoijana ei voi koskaan olla valmis, aina löytyy oppimista. Meilläkin siinä on vielä paljon opittavaa. Editoinnin meillä hoitaa Petri.

Aika videoiden tekemiseen voi olla vielä ajoittain haaste mutta emme ota siitä paineita.

Mitä kanavalla tulee olemaan?

Kanavalla tulee olemaan meidän näköistä reissaamista matkailuautollamme Suomessa ja ulkomailla. Puskaparkkeilemme Suomessa paljon mutta tulemme lisäksi ainakin ulkomailla olemaan myös matkaparkeissa ja camping-alueilla.

Teemme eripituisia reissuja vapaidemme ja lomiemme antamien mahdollisuuksien mukaan. Reissuillamme retkeilemme, maastopyöräilemme, tutustumme kaupunkeihin ja milloin mitäkin. Videoilla tulee näkymään varmasti myös ruuanlaittoa ja grillausta.

Jos sinua kiinnostaa matkailu, retkeily, luonnossa liikkuminen ja koirien kanssa reissaaminen ota ihmeessä kanavamme seurantaan. Pääset YouTube kanavallemme tästä.

Paina myös kelloa, jolloin saat ilmoituksen uudesta videostamme. Meitä kiinnostaa myös kovasti mitä tykkäsit videosta, joten paina peukkua👍tai👎.

Kaikki nämä auttavat meitä suuresti, eikä maksa sinulle mitään, KIITOS 😊

OTA MEIDÄN KANAVA SEURANTAAN JA PAINA KELLOA
UUDISTIMME MYÖS LOGOMME

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *