
LOHTA JA PERUNOITA HALSTERISSA – Helppoa ja nopeaa
Tämä mukavan kevyt ruoka syntyy helposti reissussa tai retkellä grillissä avotulella. Tarvitset vain muutaman raaka-aineen ja halsterin. Teimme tämän lounaan Virossa puskaparkissa. Pääset lukemaan esittelyn puskaparkista tästä.

Ohje
Tarvitset:
- Lohta
- Perunoita
- Suolaa
- Sitruunapippuria
- Oliiviöljyä
- Sitruunaa
Keitä perunat lähes kypsäksi. Mausta lohi suolalla ja sitruunapippurilla. Laita se halsteriin ja kypsymään grilliin.
Litistä keitettyjä perunoita, niin että ne hiukan painuvat kasaan. Kun lohi alkaa olla melkein valmista, laita litistetyt perunat halsteriin. Lisää niiden päälle oliiviöljyä ja sitruunanmehua ja mausteet. Paista näitä vielä hetki avotulella grillissä niin, että perunat saavat kauniin rapsakan pinnan.






Tarjoile salaatin ja leivän kera. Ihanan maukasta, helppoa ja nopeaa 😊


One Comment
Pingback: