Matkailuauto

ETSITKÖ HYVÄÄ KOSTEUDENPOISTAJAA?

Syksyn ja talven saapuessa aloimme taas etsimään ja pohtimaan hyvää kosteudenpoistajaa matkailuautoomme. Vielä tähän mennessä emme ole löytäneet sellaista, johon haluaisimme palata uudelleen. Hiukan kuin sattumalta hyvä kosteudenpoistaja löytyi, jota voimme suositella!

Sisältää mainoslinkkejä*

Ostimme *matkavaruste.fi -verkkokaupasta Bison kosteudenpoistajan matkailuautoomme. Nyt reilun kuukauden käyttökokemuksella voimme sanoa, että on kyllä paras kosteudenpoistaja, joka meillä on koskaan ollut.

Bison Moisture Absorber

Aiemmin meillä on ollut pari ns. kosteuspussia, jotka on ”kuivatettu” uunissa tai mikrossa ja ovat sen jälkeen uudelleen käytettävissä. Sekä nyt löytämämme Bisonin tapainen, edullisempi vaihtoehto. Muovinen säilytysrasia, johon vaihdetaan pusseja ja neste kerääntyy rasiaan. Tähän Bisonin kosteudenpoistajaan verrattuna nämä ovat olleet tehottomia.

Bisonin kosteudenpoistajaa käytettäessä matkailuauto ei tunnu kostealta, eikä siellä ole ummehtunutta tuoksua. Tuotetta on helppo käyttää, se on jämäkkä ja helposti paikallaan pysyvä. Se on laadukas ja varmasti pitkä ikäisempi kuin muut, jota olemme käyttäneet.

Kosteudenpoistoja

*BISON MAGNET KOSTEUDENPOISTAJA

Taistelee tehokkaasti kosteuden tiivistymistä, kosteutta, hometta ja ummehtunutta hajua vastaan kaikissa tiloissa, joissa tuletus on vähäistä tai sitä ei ole ollenkaan. Kosteudensyöjä toimii yhdellä täytöllä noin 2-3 kk riippuen kosteudesta ja tilasta. Aloituspakkauksessa on yksi kosteudenpoistaja mukana.

Täyttöpakkaus

*BISON MAGNET TÄYTTÖPAKKAUS

Kosteudenpoistajaa on saatavilla myös täyttöpakkauksena. Suosittelen hankkimaan samalla tämän, jotta koko talveksi on kosteudenpoisto kunnossa.

Kosteudenpoistajan käyttö

Bisonin muovinen rasia on helppo avata. Kannessa olevat klipsit vain auki ja kosteudensyöjä asetetaan siniseen rasiaosaan. Kansi kiinni ja rasia asetetaan sopivalle paikalle. Vesi tiivistyy sinisen yläosan alla olevaan rasiaan, jonka voi aika ajoin tyhjentää. Kun kosteudensyöjä on pienentynyt n. 2-3kk päästä, on aika vaihtaa se uuteen. Rasia on jämäkän oloista muovia, joten se kestää varmasti useamman talven. Jatkossa siihen voi ostaa vain pelkkiä täyttöpakkauksia.

Kosteudenpoistaja
Rasian sivuilla olevat klipsit avataan.
Kosteudensyöjä poistetaan suojapussista ja asetetaan siniseen osaan.
Kosteudenpoistaja
Kertyneen veden voi välillä tyhjentää.
Tässä kosteudensyöjä ollut käytössä kuukauden.

Meillä matkailuautossa on ollut nyt yksi kosteudenpoistaja, joka on ainakin toistaiseksi riittänyt hyvin. Yksi kosteudenpoistaja riittää alle 30 kuutioon. Tämä kosteudenpoistaja jää kyllä meille käyttöön jatkossakin, olemme tyytyväisiä sen laatuun.

Suurin syy miksi tullemme käyttämään tätä kosteudenpoistajaa myös jatkossa on tuntuma matkailuautossa. Se on aivan eri kuin muissa kosteudenpoistajissa, matkailuauto ei tunnu sisältä kostealta. Toki käyttömukavuus ja helppous vaikuttaa myös suuresti.

Kosteudenpoistaja
Kosteudenpoistaja sopii kaikkiin tiloihin, joissa tuletus on vähäistä tai sitä ei ole ollenkaan.

Bisonin kosteudenpoistaja sopii erinomaisesti myös muihin tiloihin, kuten esimerkiksi veneeseen, kellariin, autotalliin, vaatehuoneeseen ja miksei myös muuallekin kotiin.

Onko sinulla jo kosteudenpoistaja matkailuautossa tai vaunussasi?

Jos ei ole tai et ole löytänyt hyvää, me voimme suositella tätä Bisonin kosteudenpoistajaa 👌

Kosteudenpoistaja pysyy hyvin paikoillaan myös matkan aikana.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *